lørdag den 10. august 2013

Stadig ingen værtsfamilie :-(

Hej alle sammen!


Jeg har endnu ikke fået værtsfamilie, men her kommer en laaang smøre om, hvad jeg har lavet i min sommerferie. 


Jeg tænkte, at jeg lige ville skrive en lille opdatering, her i anledningen af at sommerferien slutter for de fleste, og at jeg endnu ikke har fået værtsfamilie. Vi er nu nået til den. 10. august, og jeg ikke hørt noget endnu. Vi tror måske, at det kan skyldes en fejl på CETUSA (min partnerorganisation i USA)’s hjemmeside for værtsfamilier. De var kommet til at skrive, at jeg ikke var villig til at gå i kirke, hvilket var forkert, for selv om jeg ikke er troende, så tror jeg, at det er en stor del af den amerikanske kultur og siden jeg skal på en kulturel udveksling…  

Men efter mange mail og telefonopkald er det nu rettet! Så nu krydser jeg fingre for, at det snart er mig som får det gyldne opkald fra Explorius.

Udover at jeg har ventet en del siden mit sidste indlæg, så har jeg også holdt sommerferie med min dejlige familie. Jeg startede sommerferien ud med at holde et farewell party, siden vi ikke vidste om jeg skulle rejse i sommerferien og alle skulle på ferie. Det var rigtig dejligt at se mine veninder, venner og familie og bare nyde det dejlige vejr og min mors lækre mad.

Efter farewell party pakkede jeg min taske og tog til Slangerup, hvor jeg skulle bruge en hel uge som medhjælper på en børneteaterlejr. Det var DATS som på niende år arrangerede lejeren, der er for børn i alderen 9-13 år. Jeg var selv barn på lejeren, da jeg var 9-13 år og har altid vidst, at jeg ville tilbage og være ”ung” når jeg fyldte 16 år. Det var en helt fantastisk og enormt givende oplevelse. Jeg var en del af et fantastisk team på 6 unge og vores 55 ”børn” var bare de bedste, sjoveste og sødeste møgunger man kunne tænke sig. Jeg glæder mig allerede til næste år!
De 55 børn og os 6 unge
Mit navneskilt på teaterlejren
Da lejeren var slut, tog jeg med min far i sommerhus en uge. Det var dejligt bare at slappe af, nyde vejret og tilbringe tid med min far, da jeg normalt bor hos min mor, og kun ser ham hver anden uge.  Vi badede på stranden, cyklede, solede os og havde det bare skønt.  

Solnedgang på læsø
Mig og min far foran læsøfærgen
Da jeg kom hjem fra Læsø, havde jeg virkelig travlt, for nu skulle vi flytte. Jeg har hele mit liv boet på den samme vej, og de sidste 11 år har jeg boet i det samme hus. Men i juni blev vores hus solgt(efter kun 1 uge!) og vi skulle nu flytte ind i vores nye lejlighed på Østerbro. Men siden det er to lejligheder som vi har slået sammen, og vores hus blev solgt så hurtigt, kunne lejligheden ikke nå at blive færdig. Da vi lige var flyttet ind, var det virkelig slemt, men det er bedre nu. Vi bruger dog kun den nederste etage, da vi er ved at få lavet køkken ovenpå. Men om ca. 2-3 uger burde det hele være færdigt.
Mit værelse i det nye hus

Udover at flytte var jeg også lige et smut i Jylland. Min mormor og morfar havde guldbryllup og det skulle selvfølgelig fejres. Det var rigtig dejligt at se dem og min familie fra Fyn og Jylland. Jaer.. det var en dejlig tur.

Fordi vi ikke vidste, hvornår jeg skulle rejse, så turde vi ikke planlægge nogen ”rigtig” ferie, så vi har brugt de sidste 3 uger på at indrette os og lære vores nye by at kende. Vi har simpelthen været turister i København.  Vi har bl.a. været på Langelinie, set den lille havfrue, set Christiansborg, været i tivoli, været i fælledparken, cyklet rundt i byen og selvfølgelig shoppet. Udover det har jeg fået set nogle af mine venner og veninder, hygget, spist alt for mange is og arbejdet ekstra for at tjene penge til USA.

Min vindueskarm/billedhylde på mit nye værelse
Tivoli
På mandag starter min mor på arbejde og min søster i skole, så nu kommer jeg bare til at side alene herhjemme. Og dog! På mandag skal jeg mødes med nogle andre udvekslingsstudenter fra Explorius til noget frokost/meet-up i kongens Have.

Åhh! Det havde jeg næsten glemt! Jeg er kommet ind på mit drømmegymnasium! Der har været lidt bøvl med kommunikationen, men jeg fik en mail i går, om at jeg har fået en plads på Sankt Annæ gymnasium. Det er bare mit drømmegymnasium, så det bliver bare fantastisk!


Ha’ en fortsat god sommer!

-          Astrid

2 kommentarer:

 1. Hey Astrid!
  Jeg har også CETUSA som partnerorganisation, men anede ikke at de havde en hjemmeside, hvor vores profiler er på? Vil du ikke være sød at linke til det her i en kommentar? :)
  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjemmesiden er for kommende værtsfamilier, så for at sin profil bliver man nødt til at oprette en falsk profil som værtsfamili(ups)... Her er linket https://www.cetusa.org/hf/available_high_school_exchange_students/

   Slet